dimecres, 29 d’abril del 2009

El món dels grocs


"..., el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que es creuen a la teva vida i que amb una sola conversa poden arribar a fer-la canviar..."


Albert Espinosa


M'encanta...! Fa temps vaig llegir en un comentari d'un bloc una coneguda que li deia a un amic:-"ets el meu groc".I jo pensant : què és un groc? una fitxa del parxís?...I ho vaig preguntar a una altra amiga que em va explicar que això venia del llibre de l'Albert El món groc, que per altra banda confesso que no he llegit. Però la descripció, que he copiat a dalt em va encantar!!


...i vosaltres teniu el vostre groc?...jo sí...o almenys quan em van dir el que era deseguida vaig pensar en l'Anna.

3 comentaris:

  1. Amb un talent creatiu descomunal, optimista i amb un bon sentit de l'humor definiria a l'Albert Espinosa encara que no he llegit el llibre.

    A la meva vida, han passat efímerament persones que no m'ha deixat indiferent. Les puc considerar com els meus "grocs". L'any passat, vaig conèixer a una persona que a pesar de no haver-la conegut profundament va deixar una empremta important en mi. Suposo que per a ell, jo i els meus companys de percussió, també serem els seus "grocs"

    ResponElimina
  2. un món groc? interessant...
    petits universos fugissers de color groc...
    interessant

    una abraçada

    ResponElimina
  3. Així que groc... m'has deixat pensant...

    ResponElimina