divendres, 19 de juny del 2009

Aniversari!!



Tot i que aquest any pensar que en faig “trenta bastants” m’està afectant més que altres vegades...m’agrada cel•lebrar el meu aniversari!

El perquè?... la veritat és que no m’ho havia plantejat fins ara .Ha coincidit que algunes persones que em són properes m’han recordat que no els agrada fer res especial aquest dia i jo m’he preguntat :i jo què hi trobo?perquè hi dono importància?

Doncs, el primer que m’ha vingut al cap és que a mi m’il•lusiona que la gent es recordi de mi i d’alguna manera em demostri que m’aprecia; ni que sigui desconnectant un moment de la rutina diària per enviar-me un “felicitats!”.

Hi ha qui em replica dient que quan algú t’importa no cal que sigui el seu aniversari per demostrar-li. Però jo penso, perquè a mi em passa, que a vegades, pel ritme del dia a dia , per la inèrcia que ens porta a fer just el que toca i prou...necessitem un toc que ens faci aturar-nos un moment i pensar en algú i aquell dia dedicar-li uns instants, un regal , unes hores...el que calgui!I per a mi és d’això del que serveix un aniversari, el Nadal, Sant Jordi...i si tenim algú que no necessita aquestes dates per demostrar el que sent per nosaltres millor ,que millor!!!!

I bé , si hi ha persones, com jo, que els costa un xic expressar el que senten, aquests dies "excusa" ens van de conya!:P

6 comentaris:

  1. per mi no és un dia d'excusa,
    per molts anys
    un petonàs!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Feliç!!!!!
    Clar que són dates importants! A la vida n'hi ha moltes de dates i ocasions per a celebrar, però la de l'aniversari d'un@!! A mi si que m'agrada celebrar-lo, el que m'ha passat que de vegades em sento amb més ganes de fer-ho extensiu i d'altres reservar-ho per a la més íntima intimitat (fins i tot regalar-me a mi mateixa...), però celebrar-ho d'alguna manera, això sempre!! Jo he arribat a comprar-me el pastís jo mateixa en alguna ocasió! Clar que les que rondem els 25 això ens passa poquet!!! jA SE SAP...Je,je,...

    FELICITATS!!!! MOLTES MOLTES FELICITATS!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Per molts anys wapixima!
    Doncs si! tens raó, els aniversaris s'han de celebrar sempre, és més, en aquesta vida s'ha de celebrar tots els moments que tu consideris que són importants, i aquests "trenta-i-tants" no els tornaràs a fer mai més.

    Felicitats i acaba de disfrutar el TEU dia!
    Un petonàs!

    ResponElimina
  4. Felicitats minnie,et mereixes el millor!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Boni.El millor no cal.Amb que m'estimin i m'ho vagin recordant ja em dono per satisfeta!

    Gràcies a tots per felicitar-me.

    ResponElimina