dijous, 4 de juny del 2009

Enganxats al telèfon?



Situació:estic sola a casa,un moment d'avorriment, a la tele no hi ha res que valgui la pena...ja sé què faré!truco a un amic per veure com està!...silenci a l'altra banda de la línia!quin pal,tinc ganes de xerrar i aquestes no són hores d'agafar cotxe i anar a veure'l!

Com podiem sobreviure abans de tenir telèfon?jo recordo quan a casa encara no n'hi havia i crec que estàvem més tranquils, encara que ara això sembli un contrasentit, quan no el tenim, no funciona o no ens contesten ens preocupem.

I la situació encara s'ha fet més exagerada ara amb els mòbils. Per alguns de nosaltres, jo inclosa, s'ha convertit en un apèndix més del nostre cos.Això vol dir que se'ns fa impensable no localitzar a algú perquè tothom l'hauria de portar penjat al coll com a mínim!jejeje

En resum, una cosa més que hauré de proposar-me és prescindir una mica d'aquest aparell que em té el cor robat!jijiji

5 comentaris:

  1. Enganxats al telèfon¿? Diguem que sí... Tot i que ho he superat!! Ja fa tres anys que no tinc mòbil... Ara potser m'hauré de desenganxar del portàtil???? ;S

    ResponElimina
  2. Jo tinc mòbil però tan com està enganxada no. El tinc per necessitat. On estic enganxada és al blooooooooooooooooog! Socors!
    Eso es el progreso!!!
    Abraçada

    ResponElimina
  3. Noies, a mi això de l'enganxament al blog també m'està començant a passar!ho podré aturar a temps???

    ResponElimina
  4. Doncs jo sense mòbil no podria pas viure...glups!!!

    ResponElimina