dilluns, 20 de juliol del 2009

Bye Bye....


...vacances amb les amigues!

Després de no sé quants estius ara acabo de deixar la calculadora i adonar-me'n que aquest no puc marxar de viatge amb les "nenes" com cada any!snifffff.
Els hi acabo d'escriure un mail perquè en aquest moment estic tova per trucar-les directament:(

Clar , per algú que acaba d'anar a viure sola, amoblar mínimament un piset, matricular-se a la UOC i pagar el planxista ...és difícil poder marxar a fer el turista en ple mes d'agost que els preus estan com estan!(s'han d'acceptar les limitacions).

Per animar-me una mica ja he anat pensant en diverses alternatives:anar a gorrejar uns quants dies a casa els parents que visquin més lluny, buscar alguns dies d'oferta al setembre si és possible,ect...

Però de totes maneres en pensar que no podré anar amb les meves compis sento una mica de recança..ai si hagués estat més previsora! (ho dic jo abans que algú se li acudeixi dir-m'ho)

Nenes us trobaré a faltar!

9 comentaris:

  1. No et torturis Minnie, no és que no hagis estat previsora.I has d'estar contenta perquè en tot el que has invertit aquests diners és per fer-t'he més feliç, obtenir coneixements... (excepte el planxista que això si que fa mal! ).
    T'has de sentir orgullosa per tot el que has aconseguit en poc temps.
    Sap greu que no puguis fer aquest viatge,i entenc que t'agradaria poder anar amb les teves amigues, però això no vol dir que no puguis gaudir d'unes bones vacances.
    Si vols podem fer coses!
    Ànims, Neza

    ResponElimina
  2. Gràcies peque!Ja sé que tens raó però ahir estava tova com una ...(ai ara no sé com què)!

    Ens veiem després!

    Muakis!!!!

    ResponElimina
  3. Hauries d´haver estat més previsora,no?

    "El Doraemon català"

    ResponElimina
  4. Doraemon això ja ho he posat jo en el bloc!
    I tot i axí crec que més que ser previsora la qüestió era triar una cosa o l'altra.O viatge a l'agost o viure sola,arreglar el cotxe,matricula a la uni...
    Bé, no sé què t'explico tot esta en el post.

    ResponElimina
  5. Disculpa Doraemon,

    no sé qui ets i m'has pillat en un moment u na mica "borde"

    Salut

    ResponElimina
  6. Vivir sola, bien vale sacrificar una vacaciones!!!

    ResponElimina
  7. ... des de que va aparèixer una hipoteca a la meva vida, ara fa deu anys, que les vacances són al poble... i què??? quan ens jubilem ja ho viurem amb l'Inserso, no?.... buaaaaaaa JO TAMBÉ VULL MARXAR DE VACANCES!!!
    marramuaaa

    ResponElimina
  8. Veig que tu també saps el que sento!rateta

    ResponElimina