dijous, 10 de desembre del 2009

AMIC INVISIBLE



Arriba Nadal, un piló de feina a l'empresa, tot ha d'estar preparat abans dels dies de vacances (qui en fa,clar!) i no sen's acut res més que fer l'amic invisible!
Al començament tots ben engrescats, jo pensant que amb el pressupost que hem acordat podré fer un regal "como se merece la ocasión" a aquella persona que m'ha tocat ,que per cert crec que s'ho mereix...i al final , tot són presses, amb tan pocs diners no puc comprar el que vull i si no m'espavilo al final hauré de buscar un regal emmig de les "rampoines" que tinc a casa...Qui es va inventar això de l'amic invisible?és ben bé que "qui no te feina el gat pentina"!

PD:Volia fer un post més profund amb els dies que fa que no dic ni piu però em falta el temps i la inspiració!

7 comentaris:

  1. no deixis de dir "piu" així t'hi acostumes :) si, això de l'amic invisible és un rotllo patatero, sortosament a la meva empresa no es fa :)

    ResponElimina
  2. Jo ja tremolo quan arriba aquest moment!!! Nosaltres hem de comprar alguna cosa per a 3 o 4 persones...i destinar-hi una tarda a fer-ho, fora d'hores de treball. És clar!!!

    ResponElimina
  3. Bé agafem-nos-ho amb filosofia que tot just estem al punt de sortida del que seran les festes nadalenques!!La veritat és que aquest any em fan un xic de mandra!!

    Sí Clídice a mi la motivació amb això del bloc m'apareix i desapareix periòdicament,com el Guadiana és ,no?

    ResponElimina
  4. A l'esplai avui hem fet l'amic invisible amb els nois i ha estat d'allò més divertit. M'han regalat una capsa de Ferrero!

    ResponElimina
  5. Gaia una manera dolça de començar la moguda nadalenca!

    ResponElimina
  6. Oi, oi,... ja ho he notat que aquesta vegada tot està amanit amb un xic d'ensopiment...no vulguis pas saber com m¡ho he fet jo per trobar la inspiració divina i comprar el present. Salut!!!! :D

    ResponElimina