dimecres, 24 de febrer de 2010

Coca de llardons



500g de pasta de full

100g de llardons

1 rovell d'ou

Sucre

50g de pinyons

1. Talleu els llardons amb un ganivet a trossos petits.

2. Estireu 3 làmines de pasta de full que quedi uniforme, punxeu-les amb una forquilla.

3.Poseu una làmina estirada sobre la safata de forn amb paper de forn i pinteu-la amb rovell d'ou i afegiu-hi uns quants llardons i una mica de sucre.

4. Repetiu l'operació amb la segona làmina.

5. Poseu els pinyons per sobre la tercera làmina i passeu-hi el corró pel damunt. Pinteu-la amb rovell d'ou i arrebosseu-la de sucre.

6. Poseu el forn a 225 graus, fiqueu-hi la coca i abaixeu el forn tot seguit a 180 graus, deixeu-la coure uns 20 minuts.

Aclariments: La recepta està extreta de la pàgina web de Manel Molera el profe del curs de cuina que estic fent. És important utilitzar una pasta de full que sigui bona a triar si es pot comprar-la en una pastisseria on utilitzin pasta de full feta amb mantega. Aquesta vegada no he trobat cap foto que m'agradés i he posat la meva , perdoneu però molt estètica no va quedar , bona sí, maca no gaire;P

1 comentari:

  1. Ostres! Aquest post se m'havia passat i precisament estava buscant una recepta de la coca de llardons. Gràcies!!!!

    Jo! Quina bona pinta! Mmmmmmmm!!!!!!!!!!

    ResponElimina