dilluns, 29 de març del 2010
Bescuit de poma
INGREDIENTS:
1 iogurt natural
1 mesura d'oli d'oliva
1 mesura de sucre morè
3 mesures de farina
1 sobre de llevat en pols
1 culleradeta de mantega
3 ous
2 pomes
PAS A PAS:
1.Barrejar en un bol el iogurt, l'oli,la farina i el sucre.Batre els ous apart i afegir a la barreja i passar tot per la batedora.Afegir les pomes pelades sense cor i tallades en làmines fines.
2.Encendre el forn a 200 graus.Preparar un motlle untat amb mantega i una mica de farina i buidar-hi la barreja.Baixar el forn a 180 graus y deixar-hi el bescuit entre 40 i 45 minuts.
3.Treure, deixar que es refredi una mica i treure del motlle.
PD:Recepta de la capsa de sucre morè que em vaig comprar al súper!;P
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
I jo que em pensava que era de creació pròpia...je,je,...
ResponEliminaBon apetit!!!
Molt bona recepta però no la penso fer! He deixat de banda els dolços! Estic començant l'operació "bikini", je je
ResponEliminaBona setmana santa (o no tan santa)
Thera, fer-lo l'he fet jo pròpiament , ara la recepta és del paquet de sucre.Si m'arribo a inventar les receptes jo no sé què sortiria!!!;)
ResponEliminaJeje, Gaia ,jo a partir d'avui també operació bikini!!!