dimarts, 2 de març del 2010

Canviar l'estil?







Fa dies que hi dono voltes.I abans de prendre una decissió us ho pregunto a vosaltres. Seria bo que fes un canvi d'estil?


No em refereixo a un canvi d'imatge personal d'aquests que fan a "Corporación Dermoestética", jeje,potser convindria però passo:P.Sinó d'un canvi d'estil del blog.


Dues hores després:

...disculpeu però m'ha vingut una inspiració celestial ;P i ja he decidit reordenar el blog.Intentaré centrar-me en els temes que m'interessen però d'una manera menys caòtica.

O sigui una cosa com: dilluns una recepta de cuina, dimecres l'últim llibre llegit o peli que he vist,divendres ídees estrafolàries...Bé alguna cosa per l'estil.Vaig a acabar de pensar-m'ho. He de reorganitzar la meva vida..ups,perdó, el meu blog!!!

2 comentaris:

  1. No et sents a gust amb el teu estil de blog?
    Creus que el teu estil no els hi agrada als teus lectors?
    Podries començar amb un canvi de plantilla, de lletra, afegir gadgets...
    De tant en tant, està bé fer algun canvi en el blog. Jo, al principi vaig fer varis canvis i al final he trobat el que m'agrada. Vaig començar posant una plantilla fosca de color lila i música de fons. Parlava també de coses més personals.
    Amics meus em van dir que els hi molestava la música al entrar al meu blog i la lletra no era gaire llegible davant d'una plantilla gravada i fosca. Els hi vaig fer cas.
    També és veritat que un blog és molt personal i el que tu et pot agradar, a d'altres no els hi agrada.
    Els temes que tractes no trobo que siguin caòtics. Són curts, fàcils d'entendre... No tenen perquè seguir un ordre però el que exposes pot ser una bona idea tot i que si vols escriure diàriament, et crea una obligació, no?

    Vinga, a veure que en sortirà d'això!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies!m'agrada que em donin més idees o tindré en compte.

    Una abraçada

    ResponElimina