diumenge, 7 de març del 2010
Costella de porc marinada amb vinagreta d'all i julivert
Com sempre ,perdoneu per la mala qualitat de la foto (n'aprendré!)
Ingredients per a quatre persones:
1.5 kg de costella de porc magra (També es pot fer amb pollastre, jo n'hi he posat)
4 alls
2 cullerades de pebre vermell
julivert
2 cullerades de mostassa antiga
oli d'oliva 0.4
vinagre de Xerès
1 ceba grossa
1 pebrot vermell
4 tomàquets madurs
2 patates grosses
farigola
2 cullerades de mel de romaní
2 cullerades de soja
llorer
sal
pebre
Elaboració:
1.En un bol de batedora elèctrica posar els alls, el pebre vermell, el julivert ,la mostassa, la mel, la soja, 3/4 d'oli i 1/4 de vinagre.Passar per la batedora.
2.Salpebrar la costella (i pollastre, si en poseu)
3.En una safata marinar la carn amb la vinagreta que hem fet durant 24 hores.
4.Tallar les verdures en juliana d'un dit i posar en una safata.
5.Hi afegim la carn ja marinada.
6.Tapar la safata amb alumini abans de posar-la al forn.
7.Posar en el forn prèviament escalfat a 200 graus.
8.Es deixa coure 45 minuts i ho remenarem cada 30 (Anar remenant!!:P)
9.Passats els 45 minuts pujar la temperatura a 225 graus durant 15 minuts.
10.Servir ben calent (caliente,caliente!eooooo!;P)
PD:Recepta del profe de cuina.La webb és:www.laforquilla.cat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
D'aquest curs de cuina sortiràs tot una "Chef"!
ResponEliminaCuidadín quan haguem de començar l'operació biquini...
La pinta és boníssima però calòric també ho sembla ;)
Jeje,si després uns bons remordiments i cap a fer piscines, o a caminar o règim els altres dies! però clar aprendre a cuinar també requereix sacrificis;P
ResponEliminaho provaré perquè m'agraden molt les coses marinades però.... el julivert ni olorar-lo!!!!
ResponElimina