dilluns, 19 d’abril del 2010

Pastís de formatge amb panses



Per a 8 persones

Elaboració:

500 grs de formatge fresc tipus Philadelphia
160grs de sucre
4 ous
ratlladura d'una llimona
100 grs de mantega
60grs de farina
80 grs de panses de corint en remull en 20 grs de Kirsh

-En un bol posar el formatge i la meitat del sucre
-Afegir els rovells
-Batre amb la batedora elèctrica fins que quedi un punt espumós
-Afegir la ratlladura i la mantega (un xic desfeta)
-Posar les panses ,el kirsh i la farina,remenar a poc a poc.
-Muntar les clares a punt de neu i afegir l'altra meitat del sucre.
-Posar-les amb molt de compte en una llengua pastissera.
-Deixar coure al forn que prèviament haureu escalfat a 150 graus durant 45 minuts.

PD:Hi he fet alguna modificació la recepta íntegra està a : laforquilla.cat

2 comentaris: