dilluns, 24 de maig del 2010

El proper experiment...



...coulant de xocolata!Recepta del profe de cuina Manel Molera:

Ingredients per a 12 persones (ja que m'hi poso!):

225g xocolata negra
225g sucre
210g mantega
6 ous sencers
90g de farina
10 motlles de flams

Elaboració:

-Desfer la xocolata en un bol al bany maria
-Un cop desfeta afegir el sucre, la mantega, els ous i la farina
-Remenar amb una cullera
-Untar de mantega els motlles de flams i posar una mica de farina
-Posar la barreja de xocolata que no acabi de cobrir
-Poseu-los dins el congelador un dia com a mínim
-Per coure ,s'ha de fer el següent: posar el forn a 250 graus de temperatura i quan estigui calent, un cop trets els futurs coulants del congelador,posar-los al forn.Deixar coure uns 10 minuts.
-Desemmotllar amb molt de compte amb l'ajut d'un drap (cremen molt!)
-Posar en un plat individual

PD:Penjo la recepta abans de provar-la aquest cap de setmana.Informaré dels resultats en cas que hagin estat satisfactoris ;P

9 comentaris:

  1. Els amants de la xocolata segur que se'n lleparan els dits!

    ResponElimina
  2. Nena!!!! Jo no passo de comprar-me els pastissets de la nocilla i posar-los 15 segons al microones. Je,je,... l'efecte és semblant...

    ResponElimina
  3. ai ai aiiii.. deu meu!!!!! fa una pinta! em torna boja la xocolata!!!!! ja ens explicaràs els resultats!

    ResponElimina
  4. Ja us ho explicaré si trobo els motlles que necessito que són una mica especials els faig el divendres mateix!!

    Thera seran boníssims res a veure amb els de la nocilla!!!jajaja

    ResponElimina
  5. Seràs cruel i dolenta!!!!!!!!!!!! Operació Biquina SALVA'M!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Mmmmmmm....... Se'm fa la boca aiguaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    I l'operació bikini, què... què...què...?????

    ResponElimina
  7. Jajajajaj dale amb l'operació bikini!!!no vindrà d'un coulam!(ara si ens en mengem 3 o 4!!!)

    També hi ha la possibilitat , que no està malament, de menjar-te'l i després fer alguna cosa per cremar calories;P,què us sembla??

    ResponElimina
  8. ja està , prova superada!!!boníssimmmmm

    ResponElimina
  9. Tia... podies haver avisat!!!!
    A mi un coulam de xocolata blanca o amb llet també me l'has de fer!!!!
    Soc ta germanaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina