dimarts, 17 de maig del 2011

El món dels somnis...



Els somnis, els que tenim mentre dormim,són una part de la nostra ment , la que anomenen inconscient, que ens costa interpretar però no per això és impossible fer-ho.

Però quan de manera repetida et despertes recordant que has passat la nit dins una pesadilla on estaves perduda,i no trobaves el camí de tornada a la teva habitació , a una casa d'una amiga, a un aeroport...com em passa sovint a mi,i et trobes interpretacions com aquestes:

"Soñar el que se pierde es Vd. , es de mal augurio, significa momentos angustiosos, en los que los amigos se apartarán de Vd. porque le reprocharán sus malas acciones, sus malas elecciones. También significa perdida de dinero, angustias, nervios, malestar..."

"Perderse: vivirá una experiencia extraordinaria."

Llavors penses:no ens en sortirem pas!;P.

Vosaltres quina interpretació me'n faríeu?

6 comentaris:

  1. Jo, aquesta nit passada, he somiat que em tornava diabètic. Molt fort!!!
    M'he angoixat molt; a més llegia al diari que no sé quin tant per cent de diabètics morien de seguida....bufffff, m'he aixecat espantat!!!
    Alguna possible interpretació?

    ResponElimina
  2. Coi Minnie,quines coses més rares que somies...perduda,a casa d'una amiga...jo sempre somio amb el mateix,no cal que et digui el que i m'ho passo bombaaaaaa,llàstima que cada dia haig de canviar els llençols!!!

    "El Justin Biever Català" (antic Doraemon català)

    ResponElimina
  3. Mira Justin Doraemon et canvio un dels teus somnis eròtics per un dels meus que posen dels nervis!

    ResponElimina
  4. Gerardeli mira que he trobat:

    -Soñar que estamos enfermos indica preocupación por nuestra salud y revela la existencia de problemas emotivos.

    Ho he trobat per internet eh, no és collita pròpia!

    ResponElimina
  5. Justin ,mira què he trobat!!

    "Soñar con relaciones sexuales es muy frecuente y la mayoría de las veces reflejan necesidades o deseos reales en este terreno. Pero pueden darse sueños en los que aparezcan escenas de perversión o relaciones sexuales con gente que nos es desconocida. En esos casos, suele tratarse de que el inconsciente, para hacer más perceptible algunas carencias, nos muestra escenas extremas. Podemos estar queriendo innovación o novedad, o quizás estar reprimiendo algunas apetencias que en el sueño afloran. "jejeje

    ResponElimina