dilluns, 9 de maig del 2011

FEISBUQUEJANT



Quan em vaig obrir la meva pàgina al Facebook? doncs crec que deu fer aproximadament uns tres anys. I quin ús en faig? tafanejar el que posen els meus amics, deixar-hi rastre d'alguna cosa que va succeint en el meu dia a dia (tot el que jo considero que pot saber qualsevol) i a vegades ho faig servir per expressar quelcom que sento en un moment determinat i necessito deixar-ho anar (vaja el que seria una “pataleta”, una explosió d’alegria, una queixa puntual...), sempre pensant en què el que poso no és confidencial, ja que arriba un punt que tampoc controles qui ho arribarà a llegir...

El facebook té coses curioses, bé o que almenys a mi em fan gràcia, com la opció de seleccionar el “visualitza la vostra amistat” amb algun dels amics que tens, la vida real no té aquesta opció almenys no tan instantània...i què surt? Doncs un historial de les fotografies o comentaris que t’has intercanviat amb aquella persona...(té la seva ironia la cosa!)

En fi, que al cap del temps de ser-hi, personalment no ho trobo una mala eina, no m’apunto mai als jocs online que hi surten, perquè ja perdo prou el temps, però bé, a vegades és una distracció per una estona i un intercanvi d’impressions amb la gent.No pot comparar-se a la relació sense l’ordinador pel mig però hi he passat bones estones, rient, xerrant i despotricant...jijijij

11 comentaris:

  1. Pues yo me borre del facebook hace como 6 meses y pienso que nunca más, también te diré que me registre en él sin mucha ganas, no soy de redes sociales.

    ResponElimina
  2. Bones yraya!jo tampoc crec que sigui una eina imprescindible però té la seva part divertida...

    ResponElimina
  3. Jo m'ho passo molt bé al facebook, al twitter, als blocs, al fousquare... si, vulguis o no, van trepitjant fort.

    ;)

    ResponElimina
  4. Juer MeiA,de tot el que has dit el que em sòna millor (vaja l'únic) és el fouscuare...vols dir el cuarto oscuro de tota la vida "en clave",no?

    "El Doraemon Català"

    ResponElimina
  5. Alaaaaa que guay! a mi també m'ha sonat estrany això del fousquare i ho he buscat per internet, doncs sembla divertit a veure si m'hi apunto i tot!
    Ho he trobat en aquest enllaç:

    http://www.baquia.com/posts/foursquare-la-ultima-sensacion-en-el-movil

    ResponElimina
  6. AAAAhhh si???...doncs jo he trobat aquest que era el que volia dir i és molt més entretingut,sense alcaldes ni niño muerto.

    http://es.wikipedia.org/wiki/Cuarto_oscuro_(sexualidad)

    "El Doraemon Català"

    ResponElimina
  7. Això que anava a dir :-Doraemon que te'n vas "por los cerros de Úbeda"!;P

    Vaig a mirar el teu enllaç que "el saber no ocupa lugar"!

    ResponElimina
  8. Jo també rondo pel feisbuc, però la veritat és que el trobo una mica liós; potser és que no m'hi he posat prou...

    ResponElimina
  9. Estic al feisbuc però no hi vaig gaire. Potser perdo més el temps amb el blog i mira que últimament el tinc un xic oblidat. Massa feina!!

    ResponElimina
  10. Doraemonnnnnn,te n'has anat "por los cerros de Úbeda"!;P.Vaig a mirar el teu enllaç....

    Gerardeli i Gaia a mi crec que una de les coses que m'enganxa del face és la rapidesa amb la qual apareixen noves notícies,posts , fotografies....

    ResponElimina