dimarts, 26 de juliol del 2011
APROFITANT PER CUINAR...BUNYOLS DE BACALLÀ
Ingredients:
500grs patata
600grs bacallà dessalat
100grs de mantega
100grs de farina
4 ous
1 all picat
cullerada sopera de julivert picat
200 ml d'aigua de la cocció de la patata
El.laboració:
1. Tallar les patates a llesques i posar-les a coure amb aigua.Un cop cuites afegir el bacallà i escaldar-lo un minut.
2. Escórrer tot i guardar l'aigua (200ml) on posarem la mantega a fondre.
3. Quan la mantega es fosa posem la farina i i ho remenem fins que la farina queda cuita.
4. Deixar refredar una mica i afegir els ous de dos en dos remenant fins que queda homogeni.
5. Quan aquesta massa està feta, afegir el bacallà i la patata que prèviament hem xafat amb forquilla o morter ajuntant amb l'all i el julivert.Provem i si cal afegim sal.
Com els fregim:
1 .Posem una casola mig plena d'oli al foc.
2. Agafem dues culleres soperes i les untem d'oli.
3. Quan l'oli es calent , fregim la massa que hem fet i a la que hem donat forma de boletes amb les culleres.
4. Deixem coure els bunyols fins que queden rossos.
5. Traiem els bunyols i els posem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Recepta apresa al curs de cuina del Bacallà de Manel Molera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mai els he fet, però em sembla que aquest cap de setmana em poso amb ells, a més m'encanten.
ResponEliminaGràcies per compartir
De res, és una recepta senzilla i surten molt bé!
ResponEliminaVaja Minnie,veig que ara en vacances tens temps de passar per la Sirena i tot...rico,rico!
ResponEliminaSaluditos.
Boni al tantu amb el que dius que segur que tu no els sabries fer tan bons com jo!!;P
ResponEliminaAquest bunyols s'estan resclumint,bé els pots tornar a congelar com molt bé diu en Boni jejeje
ResponElimina"El Mourinho Català" (abans Strauss Khan Català)