dimarts, 17 d’abril del 2012

COMENÇA UN NOU CURS....DE CUINA!



Ahir començava el curs de cuina tradicional catalana al Centre Cívic el Montseny.
Vam encetar amb uns pèsols ofegats amb cansalada i butifarra negre, calamars farcits i per "rematar" torradetes de Santa Teresa!
Un luxe tenir per nosaltres un professor de l'escola d'hostaleria de Tona, l'Isaac Monzó.
Falta fotografia dels calamars farcits , eren tan bons que van volar literal i físicament!;P

4 comentaris:

  1. Uhmmm m'agrada tot però no s'hi val! Així només ens fas envejiques! Posa'ns la recepta que encara que no em sortirà com a la foto, com a mínim en serà un intent!

    ResponElimina
  2. Hola anònim/a!

    Abans de posar la recepta m'agrada provar de fer-ho per si veig que hi ha alguna cosa a comentar important, a veure si la setmana que ve penjo aquestes o alguna altra cosa boníssima que tinc en ment!

    ResponElimina
  3. Els pèsols tenen molt bona pinta però deu ni do barrejar botifarra i cansalada. És una bomba, no?
    Je je... bé, tu t'ho pots permetre!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Bones TIC-TAC!

    Jo de moment aprenc a fer les receptes, llavors que em pugui permetre menjar segons què ja és "otro cantar"!;P
    De tota manera el que em va agradar més van ser els calamars farcits i potser no són tan "bomba"!

    Fins aviat!!

    ResponElimina