dimecres, 5 d’agost del 2009

Rear window...


...o el que és el mateix "La finestra indiscreta" d'Alfred Hitchcock.

Aquesta és una de les pel.lícules que m'ha agradat més d'aquest geni.Possiblement perquè la primera vegada que la vaig veure vaig pensar que seria capaç de fer el mateix que el protagonista:quedar-me hores embadalida davant d'una finestra.

L'altre dia un amic em deia que sóc tafanera però jo crec que no és això, no m'agrada furgar en les coses dels altres, ni que em desvetllin els seus secrets ...el que em fascina és que darrera les cortines de la casa del costat hi ha tot un món.Més que veure-ho m'agrada imaginar...S'encén un llum de la casa veus uns mobles antics i t'imagines quin tipus de persones hi viuen, com poden ser...I si les cortines s'obrissin jo miraria, sinó mai no faria res per esbrinar què hi ha a l'altra banda...!


Ara no us penseu que em passo el dia mirant per la finestra, no tinc temps, ni ganes. Però... si em trenco una cama i no puc sortir durant uns dies potser sí que em convertiré amb la versió femenina del James Stewart (La finestra indiscreta)... I a més tinc uns veïns que són tot el dia al balcó, i no entenc com pot cabre-hi tanta gent a aquell pis, i a què es deuen dedicar que estiguin tanta estona a casa...?jejeje;P

PD:Ja sabeu que fa poc que m'he canviat de vivenda...tot hi fa!

5 comentaris:

  1. Doncs, et recomano 'El gust amarg de la cervesa' d'Isabel-Clara Simó. Amb les teves paraules m'hi has fet pensar...

    ResponElimina
  2. I te'n recordes d'un anunci...no recordo que era, però era boníssim, que semblava el triler de la pel.licula: Ell, mirant per la finestra, una mare cuinant i oblidant-se del nen que juga pel balcó, i està apunt de caure.
    Espero que no et passi el mateix! (Quin patir!)

    ResponElimina
  3. Doncs si a fòra de casa cau una bomba atòmica segurament ni me´n entro...ah a més tinc la avantatge de que quant miro per la finestra veig arbres i muntanya,saps?

    Jo si em trenco una cama,mentre pugui anar en bici cap problema!!!

    ResponElimina
  4. Ai Rateta que et robaré un bocinet de post...! jo en tinc un preparat sobre el mateix (també m'acabo de canviar de cau i també em passo el dia mirant per la finestra!!!).

    Serà cosa de RaTetes???

    ResponElimina
  5. Thera ja la vaig llegir fa un temps aquesta novel.la però vols creure que no ecordo la relació que té amb la finestra indiscreta!
    Agnès no hi ha perill que em caigui ningú pel balcó perquè visc sola, bé m'he fet una assegurança per si cau alguna planta al cap dels veïns , això sí!
    Boni lo del paissatge em fa una certa enveja però segur que veus més coses des de la teva finestra, encara que tu no les miris;P
    Rateta sembla que si que deu ser cosa de la nostra espècie!

    ResponElimina