dissabte, 9 de gener del 2010

Trobada d'amigues...



..."marujilles"!

...amb perdó i amb "carinyu" ,us ho dic!ara no us enfadeu!

Avui ens hem reunit les amigues de l'escola.No totes es clar, només les sis que encara anem fent algun dinar o sopar de tant en tant.
Hem acabat parlant de que ràpid passen els anys :(, com anem canviant (aquí hem fet incís en el físic), i així, anar divagant i rient, hem arribat a la conclusió que si hem guanyat alguns quilos, alguna arruga, dos o tres fills (algunes, no és el meu cas) ,ect...no passa res! pitjor és tenir "morenes"!(frase textual, tal com raja).

No es pot anar a dinar, veure vi, tiramissú de postres i carregar-se d'aquesta manera els bons propòsits pel 2010!hips! ai perdoneu!

PD:vaig a buscar el "sal de fruta".Bona nit.

6 comentaris:

  1. Ja, ja! Que bona! A tothom li passa factura el temps. No se salva ni Dios! Tot i que conec a gent que amb els anys han millorat tant mentalment com fisicament.
    El "tiramisú" devia estar de "muerte"! Mmmmm...

    ResponElimina
  2. i segurament us heu fet un tip de riure no? :) molt bona la Maitena :)

    ResponElimina
  3. Doncs Gaia el que nosaltres deiem és que a partir de certa edat alguna cosa pot millorar però altres com no t'ajudi Corporación Dermoestética!Jajaja

    Sí Clídice un tip de riure almenys si que ens l'hem fet!

    ResponElimina
  4. Pitjor seria que els "canvis" només afectessin a algunes...si són kilos, arrugues,...amb els que tothom ens "identifiquem": CAP PROBLEMA!!!!
    A riure que són quatre dies!!!

    ResponElimina
  5. Ai si riure cremés calories!Moltes seríem "sílfides" Jua Jua

    ResponElimina
  6. entre els bons propòsits també hi està dinar amb les amigues

    ResponElimina